Roy All
SHOE REPAIR & LEATHER STORE

SCHOENREPARATIE

Heeft u oude of versleten schoenen? Wij kunnen met behulp van de modernste technieken uw schoenen nieuw leven inblazen. Waar nodig repareren wij met de hand, alle reparaties aan uw schoenen zijn mogelijk. Wij besteden er veel aandacht aan en leveren uw schoenen weer als zo goed als nieuw af.

Een kleine greep uit de reparaties (zowel dames- als herenschoenen):

  •   Leren zolen
  •   Rubber zolen
  •   Hakken, tiphakken, nylon naaldhakjes etc.
  •   Onderwerken
  •   Reparatie van bergschoenen


  •   Nieuwe ritsen in laarzen zetten
  •   Laarzen innemen/uitleggen
  •   Hielvoering
  •   Lijm (persdruk) en stikwerkzaamheden

  Etc, etc.

Cederhouten schoenspanners
Om uw schoenen in een zo goed mogelijke conditie te houden is het van belang om, naast de uiterlijke verzorging (denk aan poetsen en het beschermen van de schoenen tegen de invloeden van het weer), de schoenen na het dragen direct weg te zetten met een juiste maat schoenspanner. Dit om te voorkomen dat de schoen zijn vorm verliest en naden of vouwen, ontstaan door het lopen, er voor zorgen dat de schoenen gaan inzakken. Cederhouten schoenspanners zijn hierbij een uitkomst. Cederhout heeft, naast de vocht onttrekkende werking, als natuurlijke eigenschap dat het ook antibacterieel is. Hierdoor blijven uw schoenen altijd fris en aangenaam. U kunt uw schoenspanners in de gewenste maat bij ons bestellen.

Antibacteriële behandeling
Als u geen cederhouten schoenspanners heeft of schoenen die niet geschikt zijn voor deze spanners, is er altijd nog de mogelijkheid om uw schoenen fris en antibacterieel te maken. Uw schoenen krijgen een reinigende behandeling door middel van UV-licht. Dit doodt de bacteriën waardoor uw schoenen weer schoon en droog worden zonder dat het leer uitdroogt. Tot slot van de behandeling worden uw schoenen gesprayd met "shoe deo" waardoor ze weer helemaal fris zijn.

Deze behandeling kost € 9,50.

Onderhoudsmiddelen
Wij verkopen alle benodigde middelen om uw schoenen te onderhouden en weer te laten schitteren, Bijvoorbeeld: Schoenpoets, in- en uitpoets borstels. suède borstels, kleur herstellende suède spray, veters (in vele kleuren), vuil-en vochtwerende spray, schoenspanners, inlegzolen (in vele soorten) en nog veel meer.

 


 
E-mailen
Bellen
Instagram